Vendégkönyv

Elejére<<< < 1 2 3 4 5 > >>>Végére


Mucsi Jánosné
2011-09-18
Szia Veronika.Gratulálok a sok szép munkádhoz.Nagyon szépek.Kár hogy oly távol lakunk egymáshoz.Sok sikert kivánok a további munkádhoz és persze sok vendéget.Apukád nagy rajongója vagyok most is kimentem Kovásznára hogy egyet mulathassak.Gádorosra is megyek csak nem tudom ott holfog fellépni.Kivánok jó egészséget az egész családnak.Puszi Böbe.


Mesznikov Sándo
2011-09-17
Szia Veronika nagyon szeressük édesapád dalait nagyon tetszik a tánc Nádudvaron lakunk ha közelbe van fellépése mindig ott vagyunk .További sok sikert kivánunk nektek ,és jó egészséget


Szabó András
2011-09-02
Kedves Kaczor Veronika! Nagy rajongója vagyok drága édesapukádnak. Ott voltam a fellépéseteken többször is Teskándon és Búcsúszentlászlón. Szabó Andris. Kérlek jelölj be a facebookon, apukád is legyen szíves.


Tolvai Idikó Ré
2011-08-15
Üdv Kedves Veronika! El se hiszem,hogy írhatok neked :) Nagyon köszönöm ,hogy Apukáddal (Kacor Feri bácsival) feléptetek nagyon tetszettt a műsor még mindig arról beszélnek a mamámék és a dédi mama mert ők is én is rendszersen halgatjuk vesszük a lemezeket már gyüjtemény is van nagy álmunk a nagyszülőkkel elmenni és a szomszéddal Prike nénivel És Magdika nénivel a Pertu Parrty című műsorba !Rendszersen nézzük a Nóta Tv-t !Remélem nem sokká újra tatlálkozunk !Addigis üdvözzölek téged és a kedves családodat!Remélem meg keptad a levelemet !üdv :Tolvai ILdikó Réka (Rékus) és a Tolvai és Barta család!


Galamb József
2011-07-21
Szia Veronika. Neked külön köszönjük a szép műsort Borbáson :) /2011-07-16/ Sok sikert a táncban és persze a szépségápolásban is :) Józsika- Kecskemét :)


VARGA CSABA
2011-06-11

Elejére<<< < 1 2 3 4 5 > >>>Végére


Bejegyzés írása

Küldő neve:

Küldő e-mail címe:

Bejegyzés szövege:

 

Kérjük írja be az ellenörző kódot: